Pilih ChangYou

Perusahaan urang merhatoskeun pisan kreativitas sareng téknik ngolah modem kaca salajengna, sareng kami dikenal sareng dipercaya ku Coca Cola, Pepsi-cola, Diageo sareng merek minuman keras anu kawéntar. Henteu ngan ukur suplai ka pasar domestik, produk kami diékspor ka langkung ti 30 nagara di panjuru dunya.

  • business_slider
  • business_slider
  • business_slider

Langkung Produk

  • about-us
  • about-us

Profil Perusahaan

Yantai Changyou Glass Co., Ltd gaduh langkung ti 18 taun pangalaman dina nyayogikeun produk botol kaca sareng solusi paket anu aya hubunganana. Produk utama nyertakeun sababaraha jinis barang gelas, diantarana botol anggur, botol zaitun, botol bir, botol kosmetik, botol inuman lemes, toples dahareun, kaca farmasi, jst.

Tutuwuhan kami didirikeun taun 2003, anu parantos lulus sertipikat ISO22000, sertipikat UKS, sareng sertipikat tanggung jawab sosial SA8000. Kami ngalengkepan for75 kebon méter pasagi kalayan téhnik SORG Jérman, puluhan LS.mesin sareng dua garis percetakan layar sutra kecepatan tinggi anu diimpor ti Éropa.

Perusahaan urang merhatoskeun pisan kreativitas sareng téknik ngolah modem kaca salajengna, sareng kami dikenal sareng dipercaya ku Coca Cola, Pepsi-cola, Diageo sareng merek minuman keras anu kawéntar. Henteu ngan ukur suplai ka pasar domestik, produk kami diékspor ka langkung ti 30 nagara di panjuru dunya. Pasar utama kami nyaéta Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Australia, Mid East, Afrika, sareng sajabina…

Warta Perusahaan

Botol gelas minyak

Changyou Glass mangrupikeun panyadia solusi bungkusan propésional, ngagaduhan pangalaman langkung ti 15 taun dina desain khusus sareng kontainer kaca standar kalayan panutupan botol. Tim inovatif, anu ogé diwangun ku insinyur sareng desainer, damel caket sareng palanggan sareng produksi. Salaku pamimpin Cina ...

  • Balai Berita