• headBanner

150ml tomat témpél saos panas saos panas 5 oz botol woozy kalayan cap sareng band ngaleutikan

150ml tomat témpél saos panas saos panas 5 oz botol woozy kalayan cap sareng band ngaleutikan

Pedaran pondok:

Pedaran pondok:

Kapasitas: 150ml, 250ml.

Botol bérés: GPI 28-400, 24-490

Bahan: Awak kaca + tutup botol PP Hideung + PE liner + sisipan plastik PP

MULTI Maké: tomat némpelkeun / saos tomat, saos panas, jst.

Kombinasi produk: Tiasa nyayogikeun botol kaca sareng cap.

 

Harga FOB: US $ 0,08 - 0,1 / Potongan

Min.Order Order: 5000 Potongan / potongan

Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Potongan per dinten

kapasitas: 150ml, 250ml.

warna: jelas

cap: Hideung tutup botol PP + PE liner + palastik PP lebetkeun.

wujud: buleud

Logo: Narima logo palanggan. (Nyitak atanapi ukiran)

pamakean: gudang dahareun

sampel: tiasa nyayogikeun

palabuhan: Qingdao


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan-bahanna Awak kaca + tutup botol PP Hideung + PE liner + sisipan plastik PP
Warna Sagala warna anu sanés sayogi dumasar kana paménta ku nyemprot.
Logo palanggan Ditampi
ODM Wilujeng sumping
Perawatan permukaan layar sutra; panas stamping; frosted; decal; lukisan; electroplating; semprot; label; sticker, jsb.
Tutup / Tutup Hideung PP dikawasa cap dropper + Kaca pipét atanapi stopper palastik (Euro-gaya Caps)
MOQ 1. Pikeun stock siap, MOQ nyaéta 5,000 pcs
2. Kanggo produk khusus, MOQ nyaéta 3000-20,000 pcs
Waktos prosés 1. Pikeun stock siap: 7-10 dinten saatos nampi bayaran.
2. Kanggo produk anu teu aya dina saham: 25 ~ 35 dinten saatos nampi bayaran.
Bungkusan karton standar; kotak kado; kotak warni; kotak bodas; palét ékspor; sarat khusus dina paking, jsb.
Waktos conto 3 dinten upami sampel parantos di stock
3 dugi 15 dinten upami sampel diperyogikeun pikeun ngarobih
palabuhan Shanghai / Qingdao, Cina
Balanja ku laut, ku hawa, ku express, sareng sajabina. Terserah anjeun

 

Botol gelas bening 5 oz ieu disebat woozy. Éta ngagaduhan bentuk buleud, beuheung panjang, sareng "tampilan" anu ngahartikeun gaya woozy. Ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun pembotolan saos panas, ganti baju salad, minyak anu diinfus, sambel barbeque, sareng seueur deui.

image1

Kanggo ngarengsekeun bungkus, botol tiasa dipasangkeun sareng panutupan dispensing flip top 24-490. Pilihan sanésna nyaéta masangkeun botol sareng panutupan benang kontinyu 24-414 standar sareng reducer orifice 24 mm anu cocog.

image2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami