• headBanner

Botol Burgundy Kaca Antik 187ml pikeun Anggur, Roh, Tonik

Botol Burgundy Kaca Antik 187ml pikeun Anggur, Roh, Tonik

Pedaran pondok:

Botol Bordundy Kaca Antik Héjo 187ml kami ukuranana sampurna pikeun sajumlah anggur. Botol anggur leutik sareng kosong ieu didamel tina gelas anu jelas kualitasna sareng sayogi salaku botol tunggal atanapi nganggo tutup sekrup aluminium. Ukuran botol ieu ngabantosan promosi penjualan anggur sareng sumanget anjeun, sabab ukuran anu distandarkeun masihan kajelasan pikeun palanggan anjeun. Desain hiasan tapi klasik nawiskeun anjeun banding kualitas & méwah anu paling luhur dina biaya anu paling murah.


Detil Produk

Tanda Produk

Botol anggur kosong leutik ieu sampurna pikeun… anjeun tebak, anggur! Nanging, éta ogé tiasa dianggo pikeun sababaraha rupa alesan. Éta ogé sampurna pikeun ngandung roh, tonik, kordial, perasa, cuka, minyak & seueur deui! Henteu paduli kana eusina, éta nyayogikeun anjeun sareng botol anu propésional tapi pribadi pikeun dipasihkeun ka palanggan anjeun. Upami anjeun ngadamel kreasi nyalira di bumi, kalayan barang-barang sapertos arwah anu diinfus atanapi anggur buatan sendiri, aranjeunna ngadamel botol anu sampurna kanggo dipasihkeun salaku hadiah.

Anjeun tiasa ngaraosan ékonomi skala sareng ngan dina ranté suplai waktos teu paduli ukuran order. Kami nyarankeun sadayana palanggan pikeun nempatkeun tés tés sateuacan ngalakukeun jilid ageung. Ieu bakal mastikeun yén bungkusan kami nyumponan sarat anjeun sateuacan investasi kauangan ageung didamel. Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan botol anggur leutik kami, mangga ngahubungan tim layanan palanggan kami.

Botol anggur kosong leutik sampurna pikeun industri sapertos produsen anggur, pabrik minuman, silaturahmi, manajemén acara, kado perusahaan sareng seueur deui. Paduli sarat anjeun, anjeun bakal teras milarian botol kualitas pangluhurna kalayan harga anu paling handap kalayan kaca Changyou.

Ngaran Produk Botol Burgundy 187ml
Kapasitas 187ml
Warna Hejo Antik atanapi hejo poek
Cap / Tutup Topi sekrup
Disaluyukeun ODM / OEM, urang ogé tiasa nyitak logo dina botol ku sutra scree, stamping panas electroplating jsb.
MOQ 100.000 pcs
Waktos pangiriman
  1. Pikeun barang sisipan, urang tiasa ngatur kiriman dina saminggu.
  2. Pikeun produk anu teu aya, biasana peryogi sakitar 30 ~ 40 dinten, tapi éta bakal gumantung kana jumlah cutomer
Palabuhan Qingdao / Lianyungang / Shanghai
Balanja Ku hawa, laut, express jsb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami