• headBanner

Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

aa

Yantai Changyou Glass Co., Ltd.

Yantai Changyou Glass Co., Ltd gaduh langkung ti 16 taun pangalaman dina nyayogikeun produk botol kaca sareng solusi paket anu aya hubunganana. Produk utama nyertakeun sababaraha jinis barang gelas, kalebet botol gelas roh, botol anggur, botol gelas bir, botol inuman, botol minyak atsiri, botol zaitun, botol kosmetik, toples makanan, botol kaca farmasi, jst.

Tutuwuhan kami didirikeun taun 2003, anu parantos lulus sertipikat ISO22000, sertipikat UKS, sareng sertipikat tanggung jawab sosial SA8000. Kami ngalengkepan for75 kebon méter pasagi kalayan téhnik SORG Jérman, puluhan LS.mesin sareng dua garis percetakan layar sutra kecepatan tinggi anu diimpor ti Éropa.

Perusahaan urang merhatoskeun pisan kreativitas sareng téknik ngolah modem kaca salajengna, sareng kami dikenal sareng dipercaya ku Coca Cola, Pepsi-cola, Diageo sareng merek minuman keras anu kawéntar. Henteu ngan ukur suplai ka pasar domestik, produk kami diékspor ka langkung ti 30 nagara di panjuru dunya. Pasar utama kami nyaéta Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Australia, Mid East, Afrika, sareng sajabana.

Desain khusus, mesen OEM sareng ODM mesen wilujeng sumping di pabrik kami Jumlah pesanan minimum anu minimum ngajantenkeun kami langkung fleksibel dina nohonan sarat langkung seueur klien. Sadaya kaunggulan ieu ngajantenkeun urang mangrupikeun panyalur bungkusan sakaligus.

Kauntungannana produk kami nyaéta kualitas stabil. Kualitas hirup urang. Henteu ngan ukur mesin kontrol kualitas anu canggih, urang gaduh tim kontrol kualitas 17 staffs. 95% anggota gaduh pangalaman langkung ti 5 taun dina ourindustiy. Sistem Penjagaan Produksi Total kami ogé ngajagi kapasitas pasokan urang sadayana.

Punten kersa ngahubungi kami sareng anjeun bakal wareg ku produk mumpuni sareng jasa propésional.

zz
fa

Kauntungan parusahaan

1. 18 taun pangalaman dina ngadamel botol kaca.

2. Nyayogikeun anjeun pilihan anu saéstuna, sabab kami ogé terang pisan ngeunaan tutup botol, labél logam, karton, jst.

3. Kapasitas produksi anu langkung saé, téknologi kelas munggaran sareng taun pangalaman bakal ngajantenkeun kami langkung fleksibel dina sagala aspek tibatan kaayaan anu sanés.

4. Kualitas anu sami, langkung hemat biaya. Ngagunakeun téknologi paling canggih pikeun ngahasilkeun botol ringan, dina dasar mastikeun kualitas botol, ngirangan pisan biaya, ngajantenkeun botol urang langkung kompetitif di pasar. Di Cina, teu aya langkung ti 3 pabrik kaca sareng téknologi botol ringan. Kami diantara anu pangsaéna.

maxresdefault-3

5. filosofi kami: Palanggan salawasna leres, kualitas sareng reputasi langkung penting tibatan kauntungan. Sadaya padamelan urang mangrupikeun kerjasama win-win jangka panjang sareng konsumén, sanés ngan ukur hubungan penjualan.

6. Layanan saatos penjualan kami: Laju lolos produk kami parantos ngahontal 99,98%. Kami bakal teraskeun ningkatkeun kualitas produk urang. Upami aya masalah, urang moal milih kabur sapertos pabrik anu sanés. Sabalikna, kami bakal nyetél grup ahli gancang-gancang pikeun ngajukeun solusi sareng rencana santunan pikeun masalah anu timbul. Kami bakal tanggel waler pikeun produk kami.

Sertipikat

22000
SGS 2-1
SGS (1)

Bengkel

factory (6)
factory (9)
factory (8)
factory (4)
factory (1)
factory (5)
factory (7)
factory (3)
factory (2)