• headBanner

Botol minyak atsiri sagelas 18 kalayan tutup serelek anu dikontrol

Botol minyak atsiri sagelas 18 kalayan tutup serelek anu dikontrol

Pedaran pondok:

Kapasitas: Anu hiji nyaéta Din 18 sareng 51015203050100ml.

Anu sanésna boston finish sareng 15, 30, 60, 120, 250, 500, 1000ml.

Bahan: Hideung PP dikawasa tutup serelek + Pipét Kaca + Awak kaca

MULTI USE: Produk perawatan kulit, sapertos minyak penting raray, minyak penting panon, minyak penting beuheung sareng sajabina

Kombinasi produk: Tiasa nyayogikeun botol kaca sareng tutup serelek.

 

Harga FOB: US $ 0,1 - 0,31 / Potongan

Min.Order Order: 5000 Potongan / potongan

Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Potongan per dinten

kapasitas: 5101520305060, 100, 120, 250, 500, 1000ml

warna: hideung, jelas, ambar, héjo, biru

cap: PP tutup serelek dikawasa ku pipét kaca atanapi stopper palastik.

wujud: buleud

Logo: Narima logo palanggan

panggunaan: Produk perawatan kulit, sapertos minyak penting raray, minyak penting panon, minyak penting beuheung

sampel: tiasa nyayogikeun

palabuhan: Shanghai, Qingdao


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan-bahanna Hideung PP dikawasa cap dropper + Kaca pipette + awak Kaca
Warna Hideung, jelas, amber, héjo, biru dina kaca kaca alami. Sagala warna sanésna sayogi dumasar kana paménta ku nyemprot.
Logo palanggan Ditampi
ODM Wilujeng sumping
Perawatan permukaan layar sutra; panas stamping; frosted; decal; lukisan; electroplating; semprot; label; sticker, jsb.
Tutup / Tutup Hideung PP dikawasa cap dropper + Kaca pipét atanapi stopper palastik (Euro-gaya Caps)
MOQ 1. Pikeun stock siap, MOQ nyaéta 1.000 pcs
2. Kanggo produk khusus, MOQ nyaéta 3000-20,000 pcs
Waktos prosés 1. Pikeun stock siap: 7-10 dinten saatos nampi bayaran.
2. Kanggo produk anu teu aya dina saham: 25 ~ 35 dinten saatos nampi bayaran.
Bungkusan karton standar; kotak kado; kotak warni; kotak bodas; palét ékspor; sarat khusus dina paking, jsb.
Waktos conto 3 dinten upami sampel parantos di stock
3 dugi 15 dinten upami sampel diperyogikeun pikeun ngarobih
palabuhan Shanghai / Qingdao, Cina
Balanja ku laut, ku hawa, ku express, sareng sajabina. Terserah anjeun

 

Pilih tina campuran unik botol minyak atsiri anu aya dina sababaraha bentuk, warna, sareng kapasitas. Pijat bungkus, minyak atsiri, sareng aromaterapi dina botol kaca pikeun ngabantosan poténsi. Botol aromaterapi tiasa ngadukung sababaraha rupa tutup sareng panutupan pikeun nyumponan kabutuhan produk anjeun.

photobank (5)

Amber atanapi kaca warna poék sanésna nyayogikeun sipat panyaring UV anu sampurna pikeun mayungan bahan anu peka cahaya.

glass dropper bottles -7

Ngawengku dropper kaca pipét anu dikontrol. Botol dropper nyayogikeun banding rak anu menonjol sareng fungsional presisi idéal pikeun industri kosmétik, médis, sareng aromaterapi. Kagunaan tambahan pikeun botol titisan kalebet minyak atsiri, pewarnaan dahareun, perawatan kaséhatan, sareng e-cairan. Kapasitas bohlam 1cc. Titik dikendur ngaluarkeun 0,8 ml per stroke.

glass dropper bottles -5

Aya seueur jinis pikeun pilihan anjeun.

Aya warna anu bénten.

Sareng bahan anu bénten. Ieu cap kai awi.

Sareng pikeun karajinan, urang tiasa nyetél emas atanapi pérak. Bagian topping bohlam tiasa ngadamel warna anu sanés. Biasana urang gaduh saham Bodas, hideung hideung Matt hideung. Bisa ngirim kaluar gancang.

 

Pakét kami

Unggal bagian produk gaduh kotak pakét anu didamel khusus. Entong hariwang aranjeunna bakal rusak dina trasportasi.

photobank (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami