• headBanner

Dahareun

  • China supplier stocked 5oz round transparent 150ml Empty hot sauce Bottle glass vinegar bottles customized logo

    Cina supplier bekel 5oz buleud transparan 150ml Kosong saos panas Botol cuka gelas botol logo khusus

    Ngaran produk: Botol saos lada Bahan: kaca Warna: transparan (Naon waé warna anu aya dumasar kana paménta.) Bentuk: silinder Kapasitas: 330ml 500ml Jenis Sealing: Screw cap Application: Minuman jus susu Pedaran Singkat: Harga FOB: US $ 0.09-0.15 / Potongan MOQ: Kamampuan Suplai 10000PCS: 100000 Potongan per Dinten Kapasitas: 5oz / 148ml (Kapasitas sanés tiasa diluyukeun) Cap / Panutupanana: cap cap Logo: percetakan atanapi embossing, nampi panggunaan logo Palanggan: saos panas, cuka, ...
  • Wholesale stocked 5oz round clear 150ml 148ml Empty spice Bottle glass hot sauce bottles customized logo

    Borongan bekel 5oz bunderan jelas 150ml 148ml Rempah kosong Botol gelas saos panas botol logo anu disesuaikan

    Nami produk: Botol saos panas Bahan: kaca Warna: transparan (Naon waé warna sayogi dumasar kana paménta.) Bentuk: buleud Kapasitas: 330ml 500ml Sealing Type: Screw cap Application: Spice, cuka, bubuk, jsb Pedaran Singkat: Harga FOB: US $ 0.08-0.16 / Potongan MOQ: Kamampuhan Suplai 10000PCS: 100000 Potongan per Dinten Kamampuh: 5oz / 148ml (Kapasitas sanés tiasa diluyukeun) Cap / Panutupanana: cap cap Logo: percetakan atanapi embossing, nampi logo Palanggan panggunaan: saos panas, cuka. ..
  • China factory hot-sale 150ml empty round glass jar transparent glass jar custom logo capacity with lid

    Pabrik Cina dijual-panas 150ml kosong jar buleud kaca jar transparan jar jar kapasitas custom logo sareng tutup

    Ngaran produk: jar kaca jelas Bahan: kaca Warna: Hapus, disesuaikan Bentuk: buleud Kapasitas: 150ml Sealing Type: stainless steel tutup Aplikasi: Madu, buah, cair, sambel cabé, sareng sajabana Pedaran pondok: Harga FOB: US $ 0.18-1.25 / Piece MOQ: 10000PCS Suplai Kamampuhan: 100000 PCS / dinten Kamampuh: 150ml (Kapasitas sanés tiasa diluyukeun) Cap / Closure: stainless steel tutup Logo: percetakan atanapi embossing, nampi palanggan logo Pamakéan: sagala rupa saos, madu sareng sajabana Acara: Resta .. .
  • 200ml 300ml 500ml factory wholesale clear high borosilicate glass bottle for cooking edible oil vinegar kitchen storage custom

    200ml 300ml 500ml pabrik borongan jelas botol gelas borosilikat tinggi pikeun masak cuka minyak anu tiasa didahar cuka pédah nyimpen dapur

    Nami Produk Botol Kaca Minyak Borosilikat Tinggi Kapasitas 200ml 300ml 500ml (Kapasitas sanés tiasa diluyukeun) Bahan Kaca Borosilikat Tinggi Warna Hapus (Sagala warna sayogi dumasar kana paménta) Pamakéan Cuka minyak Anu Dimakan Bentuk silkscreen hiasan; hotstamping; frosted; decal; lukisan; electroplating; spray; label; sticker Short Description: FOB Harga: US $ 1.1-1.7 / Piece MOQ: 5000 Kamampuh Pasokan PCS: 50000 Potongan per dinten Kamampuh: 200ml 300ml 500ml (Kapasitas sanésna ...
  • China manufacturer wholesale clear high borosilicate glass bottle for cooking edible oil vinegar kitchen storage

    Pabrikan Cina borong botol kaca borosilikat jelas jelas pikeun masak gudang tuang cuka minyak

    Nami Produk Botol Kaca Minyak Borosilikat Tinggi Kapasitas 200ml 300ml 500ml (Kapasitas anu sanés tiasa disayogikeun) Bahan Gelas Borosilikat Tinggi Warna Transparan (Sagala warna sayogi dumasar paménta) Pamakéan Cuka minyak Anu Dimakan Bentuk silkscreen Dekorasi; hotstamping; frosted; decal; lukisan; electroplating; spray; label; sticker Short Description: FOB Harga: US $ 1.2-1.8 / Potongan MOQ: 5000 Kamampuh Pasokan PCS: 50000 Potongan per dinten Kamampuh: 200ml 300ml 500ml (Kapasitas sanés ...
  • China manufacturer wholesale common flint glass jar clear square shape bottle beverage sauce kitchen storage honey jar

    Pabrikan Cina borong gelas batu biasa batu buleud bentukna kotak botol inuman saos dapur gudang jar madu

    Ngaran Produk Pasagi jar kaca flint umum Kapasitas 200ml 375ml 500ml (Kapasitas anu sanés tiasa disayogikeun) Bahan gelas Warna Hapus (Warna naon waé aya dumasar paménta) Pamakéan Pangan sareng inuman Panyimpenan Bentuk pasagi Silkscreen hiasan; hotstamping; frosted; decal; lukisan; electroplating ; semprot; label; stiker Pedaran pondok: Harga FOB: US $ 0.18-0.32 / Potongan MOQ: 20000 PCS Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan per dinten Kamampuh: 200ml 375ml 500ml (Kapasitas sanés tiasa janten customiz ...
  • China factory wholesale 250ml 500ml 750ml 1000ml empty round square antique green amber color edible olive walnut oil glass bottle custom

    Pabrik Cina borongan 250ml 500ml 750ml 1000ml kosong buleud alun-alun héjo antik warna amber zaitun walnut minyak kaca botol custom

    Ngaran produk botol kaca minyak zaitun Bahan Kapasitas Kaca 250ml 500ml 750ml 1000ml Wangun Persegi / buleud Sértipikasi ISO9001 Pamakéan Minyak zaitun minyak masak Sealing Type screw cap Custom Order Nampi Pedaran pondok: Harga FOB: US $ 0.19-0.21 / Piece MOQ: 10000PCS Kamampuhan Suplai: 100000 -200000 PCS / dinten Kamampuh: 250ml 500ml 750ml 1000ml (Kapasitas anu sanés tiasa disayogikeun) Cap / Panutupanana: cap cap Warna: amber héjo antik Bentuk: alun-alun / buleud Logo: percetakan atanapi embossing, nampi ...
  • factory wholesale common flint glass jar bottle beverage sauce kitchen storage honey jar

    pabrik borongan biasa batu gelas jar botol inuman saos dapur gudang madu jar

    Ngaran Produk Pasagi jar kaca flint umum Kapasitas 200ml 375ml 500ml (Kapasitas anu sanés tiasa disayogikeun) Bahan kaca Warna Transparan (Naon warna sayogi dumasar kana paménta) Pakét Panyimpenan Bentuk pasagi Silkscreen hiasan; hotstamping; frosted; decal; lukisan; electroplating; spray; labél; stiker Pedaran pondok: Harga FOB: US $ 0.19-0.28 / Potongan MOQ: 20000 PCS Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan per dinten Kamampuh: 200ml 375ml 500ml (Kapasitas sanés tiasa diluyukeun) Tutup / Ca ...
  • 375ml 500ml wholesale hot sale thick bottom transparent extra flint custom square olive oil glass bottle

    375ml 500ml borongan jual panas kandel handapeun transparan tambahan batu jati custom botol kaca zaitun zaitun

    Nami Produk Pabrik Super flint botol minyak zaitun kaca gelas Bahan Kapasitas Kaca 375ml / 500ml Bentuk Sértipikasi ISO9001 Pamakéan Olive Oil Sealing Type Plastik cap atanapi cap Aluminium, gabus atanapi cap cap Custom Narima Pedaran pondok: Harga FOB: US $ 0.29-0.49 / Potongan MOQ: 15000PCS. Kamampuhan Suplai: 200000 PCS / dinten Kamampuh: 375ml / 500ml (Kapasitas sanés tiasa diluyukeun) Cap / Panutupanana: cork / cap cap Bentuk: Logo pasagi: percetakan atanapi embossing, nampi panggunaan logo pelanggan: ...
  • 250ml 375ml wholesale factory thick bottom clear extra flint custom square olive oil glass bottle with cork

    250ml 375ml pabrik borongan kandel handapeun jelas tambahan batu flint custom kotak minyak zaitun pasagi kalayan gabus

    Nami produk Super flint botol minyak zaitun kaca gelas Bahan Kapasitas 250ml / 375ml Bentuk Persén Sértipikasi ISO9001 Pamakéan Olive Oil Sealing Type Screw cap atanapi cork Custom Order Nampi Pedaran Pondok: Harga FOB: US $ 0.19-0.39 / Piece MOQ: 25000PCS. Kamampuhan Suplai: 200000 PCS / dinten Kamampuh: 250ml / 375ml (Kapasitas sanés tiasa diluyukeun) Cap / Panutupanana: gabus / cap cap; plastik atanapi aluminium Wangun: pasagi Logo: percetakan atanapi embossing, nampi palanggan logo Pamakéan: zaitun o ...
  • 250ml 375ml 500ml wholesale factory thick bottom transparent extra flint custom square olive oil glass bottle

    250ml 375ml 500ml pabrik borongan kandel handapeun transparan tambahan batu jati khusus botol kaca minyak zaitun

    Nami Produk Super flint botol minyak zaitun kaca gelas Bahan Kapasitas Kaca 250ml / 375ml / 500ml Bentuk Persén Sértipikasi ISO9001 Pamakéan Olive Sealing Type Sealing cap Plastik atanapi cap Aluminium-plastik Custom nampi Katerangan Pondok: Harga FOB: US $ 0.14-0.36 / Potongan MOQ: 20000PCS. Kamampuhan Suplai: 100000-200000 PCS / dinten Kamampuh: 250ml / 375ml / 500ml (Kapasitas anu sanés tiasa diluyukeun) Cap / Closure: cork / cap cap Bentuk: Logo kuadrat: percetakan atanapi embossing, nampi logo palanggan Usag ...
  • 375ml wholesale china factory thick bottom clear extra flint custom square olive oil glass bottle

    375ml pabrik china borong kandel handapeun jelas tambahan batu flint custom botol minyak zaitun pasagi

    Ngaran produk botol kaca minyak zaitun Bahan Kapasitas Kaca 375ml Wangun Persegi Sertifikasi ISO9001 Pamakéan Olive Sealing Type Plastik cap Aluminium 、 stopper Adat Nampi Pedaran Pondok: Harga FOB: US $ 0.16-0.36 / Potongan MOQ: 30000PCS. Kamampuhan Suplai: 100000-200000 PCS / dinten Kamampuh: 375ml (Kapasitas anu sanés tiasa diluyukeun) Cap / Panutupanana: stopper / cap cap Warna: jelas Wangun: alun-alun Logo: percetakan atanapi embossing, nampi palanggan logo panggunaan: minyak zaitun Kajadian: Res. ..
12 Teras> >> Halaman 1/2