• headBanner

Botol gelas minyak

Botol gelas minyak

Changyou Glass mangrupikeun panyadia solusi bungkusan propésional, ngagaduhan pangalaman langkung ti 15 taun dina desain khusus sareng kontainer kaca standar kalayan panutupan botol. Tim inovatif, anu ogé diwangun ku insinyur sareng desainer, damel caket sareng palanggan sareng produksi.

Salaku panyadia Cina pikeun wadah kaca, kami fokus kana ngatur ranté suplai Cina anu sanés pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Kalayan seueur pilihan pikeun dipilih pikeun produk anjeun, kami komitmen pikeun ngan ukur nyayogikeun solusi anu hemat biaya kalayan kualitas anu saé.

 Kami hoyong ngenalkeun anjeun produk botol kaca anyar di perusahaan kami:

Botol Dispenser Minyak Zaitun, Minyak sareng Cuka Cruet Atur kalayan 17oz / 500ml Minyak Wadah Goréng Kaca Carafe, Minyak Pourer Spout, Corong sareng Labél

news1 news2

Ngeunaan barang ieu

  • Botol Dispenser MINYAK KLASIK DECORATIF KITCHEN : Éta tiasa minuhan kabutuhan saos (minyak, cuka, sareng kécap) sadidinten, nyayogikeun anjeun hirup anu merenah sareng kualitas. Ngagunakeun minyak tuang botol tibatan botol plastik ageung matak ngamudahkeun pikeun ngatur sareng ngajaga meja sareng méja anjeun bersih, lingkungan dapur anu langkung raoseun.
  • DITUTUP JEUNG TEU NGARASA OLIV OIL POUR SPOUT : Beda pangbadagna antara botol ieu sareng botol minyak masak anu sanésna nyaéta tandur. Aranjeunna henteu pabalatak sapertos spout otomatis. Muncung anu gampang digunakeun ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun sabaraha minyak anu kaluar sareng sintreuk jari anu saderhana. Bubuka minyak tiasa ditutup secara ketat, anu tiasa ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun ngégél sareng ngajantenkeun bug sareng lebu kaluar.
  • Ngandung minyak zaitun idéal pikeun kahirupan sapopoe: kapasitas 17oz nyaéta sakitar saminggu tina jumlah panggunaan minyak Dapur, sacara efektif jaga minyak seger. Hiji corong bantosan stainless steel 18/8 ngabantosan ngeusian sareng ngeusian cairan kalayan gampang tanpa kabocoran, teras jaga botol anjeun bersih.
  • DISPENSER DESAIN JUMLAH MINYAK Pikeun DIET Séhat: Lalaunan tuang minyak pikeun langkung ngendalikeun panggunaan minyak, nyegah minyak tina akumulasi dina panci atanapi salad, supados langkung ngontrol minyak sareng ngajantenkeun anjeun langkung resep kang Oki profesional . Dina waktos anu sasarengan, anjeun tiasa nahan botol dispenser ku hiji panangan, sareng teu aya beurat teu kaampeuh, desain ergonomis.
  • SABABANAN ALAM SEKITAR : Kaca Changyou ngiringan perlindungan lingkungan, nganggo botol kaca bermutu, sareng kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nangtayungan produk bari ngirangan bungkusan, janten upami anjeun ngagaduhan masalah sareng produk anu anjeun tampi, punten kersa ngahubungi kami sareng kami bakal ngarengsekeun masalah-masalah pikeun kapuasan anjeun.

news3

Bagian Dapur "Di-dispensasi"

  • Dibandingkeun sareng tuang minyak anu sanés, panuang minyak anu ditingkatkeun masihan anjeun langkung katenangan.
  • Luhurna caket-caket henteu ngantepkeun minyak terbuka pikeun hawa sepanjang waktos. Geuning gampang dianggo sareng henteu netes, bubuka minyak tiasa ditutup ketat, anu tiasa damel pisan pikeun ngégél sareng ngajaga lebu sareng bug kaluar.
  • Gampang dibuka ku hiji panangan sareng tahan di dinya nalika tuang, anjeun tiasa mencét sirah hideung pikeun ngendalikeun aliran minyak, éta nyebarkeun jumlah anu pas pikeun diet anu langkung séhat sareng henteu janten pabalatak sapertos dispenser minyak anu "muka-muka".

news4

Dispenser Minyak Zaitun kalayan Disegel sareng Henteu Tetes Drip

  • Stopperna ngagaduhan sekrup segel karét, bahan karét lemes bahan kadaharan tiasa ningkatkeun ketang tina botol botol sareng nyegah kabocoran cair saatos botol minyak diiringkeun. Sadaya hiji sapotong stop kontak karét langkung gampang dibersihkeun tibatan logam, desain curhat tiasa ngadamel aliran minyak langkung lancar, sareng dina waktos anu sasarengan, kami ogé nyayogikeun tambahan tuang minyak pikeun gaganti. Ngajaga sadayana bersih.

 news5

Minuhan Kabutuhan Harian Cruet Set

  • Botol dispenser minyak disetél sareng tilu botol minyak ageung (17oz) cocog pikeun disebarkeun cairan penting (minyak, cuka sareng kecap) di dapur sadidinten. Dina waktos anu sasarengan, tilu bungkus langkung terjangkau, kapasitas 17oz sakitar saminggu tina jumlah panggunaan minyak masak, sacara efektif ngajaga minyakna seger.

Pos waktos: Jun-07-2021