• headBanner

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Botol kaca, kami anu paling propésional

    Pilihan botol kami tiasa cocog sareng tungtutan Amérika, Australasian, Éropa sareng minuman keras internasional sareng pasar anggur. Disamping botol kaca standar kami, kami gaduh kamampuan ngarobih desain énggal pikeun botol anggur, sumanget sareng inuman. Tina embossed atanapi debo ...
    Maca deui
  • Tim Jasa Kaca Changyou Spirits bangga pisan parantos lulus dina ISO Systerm.

    Tim Jasa Kaca Changyou Spirits bangga pisan parantos lulus dina ISO Systerm. Masing-masing anggota tim kedah nyumponan standar anu dibutuhkeun dina penilaian tertulis sareng praktis. Pikeun botol Kami, ieu ngandung harti yén kami ayeuna gaduh tim insinyur nasional anu tiasa dianggo bersaing ...
    Maca deui
  • What is high borosilicate glass? Is high borosilicate glass fragile?

    Naon gelas borosilikat tinggi? Naha gelas borosilikat luhur rapuh?

    1. Naon gelas borosilikat tinggi Gelas borosilikat tinggi didamel tina téknologi produksi anu maju ku ngagunakeun ciri konduktif kaca dina suhu luhur sareng pemanasan dina jero gelas pikeun ngawujudkeun lebur gelas. Gelas borosilikat tinggi mangrupikeun "gelas asak", cos ...
    Maca deui