• headBanner

Warta Industri

Warta Industri

  • How to distinguish the material of spirits glass bottle ——– Normal Flint or Super Flint

    Kumaha ngabédakeun bahan botol gelas roh ——– Flint Normal atanapi Super Flint

    Pikeun botol gelas roh, aya dua bahan anu béda pikeun ngahasilkeun botol kaca, batu normal, super flint nyalira. Aya sababaraha bédana di antara aranjeunna pikeun ngabantosan anjeun ngabédakeunana sapertos dihandap: 1. Warna Bahan: Warna gelas batu normal henteu siga ...
    Maca deui
  • What is high borosilicate glass? Is high borosilicate glass fragile?

    Naon gelas borosilikat tinggi? Naha gelas borosilikat luhur rapuh?

    1. Naon gelas borosilikat tinggi Gelas borosilikat tinggi didamel tina téknologi produksi anu maju ku ngagunakeun ciri konduktif kaca dina suhu luhur sareng pemanasan dina jero gelas pikeun ngawujudkeun lebur gelas. Gelas borosilikat tinggi mangrupikeun "gelas asak", cos ...
    Maca deui
  • Knowledge popularization of glass bottle

    Pengetahuan populérna botol kaca

    Dina titik ieu, naha kaca farmasi atanapi wadah natrium karbonat dugi ka standar gumantung kana naha kaca farmasi (1) dianggo. 2. Baja tahan karat kedah sahenteuna ngandung 13% kromium sareng nikel atanapi mangan. Kamurnian sadaya produk aluminium kedah henteu langkung ti 3% ku ...
    Maca deui