• headBanner

Lain

  • China wholesale hot-sale round Flower glass vase Decorative unique glass customized vase

    Cina borongan jual-panas buleud Kembang kaca vas Dekoratif unik gelas vas

    Ngaran produk: Bahan Kaca Vas: kaca Warna: Hapus, disesuaikan Bentuk: buleud Kamampuh: ngarobih Sealing Type: stainless steel tutup Aplikasi: Kembang seger, Kembang garing Katerangan Singkat: Harga FOB: US $ 1.20-1.58 / Potongan MOQ: Kamampuhan Suplai 10000PCS: 100000-200000 PCS / dinten Kapasitas: tiasa disaluyukeun Cap / Panutupan: teu aya cap Logo: percetakan atanapi embossing, nampi logo pelanggan Pamakéan: hiasan Acara: Bumi, Rumah Makan, Hotel, Bar, Kawinan, ruang tamu, toko, cafe, jsb. ..
  • wholesale cracked clear Light Shade Bulb Cover Glass Lampshade custom logo

    borongan retak jelas Lampu Shade Bulb Cover Kaca Kap lampu logo custom

    Nami produk: Bahan Kaca Kap lampu: kaca Warna: Jelas, bentukna khusus: buleud Logo ngarobih Ukuran: ngarobih Aplikasi: panutup lampu Pedaran pondok: Harga OB: US $ 0.89-1.52 / Potongan MOQ: Kamampuhan Pasokan 10000PCS: 100000 PCS / dinten Logo: percetakan atanapi embossing, nampi logo pangguna Pamakéan: sagala rupa saos, madu sareng sajabana Gaya: Acara Modern: Rumah Makan, hotél, bumi, toko, sareng sajabana Sampel: Pikeun Téhnik GRATIS: Perawatan Permukaan Lampu Parabotan: Nyetak layar, Nyeri warna ...
  • China factory hot-sale cracks Light Shade Bulb Cover Glass Lampshade customized logo

    Pabrik cina dijual-panas retakan Lampu Shade Bulb Cover Kaca Kap lampu logo khusus disesuaikan

    Nami produk: Bahan Kaca Lampu: kaca Warna: Hapus, bentukna khusus: buleud Logo ngarobih Ukuran: ngarobih Aplikasi: panutup lampu Pedaran pondok: Harga FOB: US $ 0.88-1.55 / Potongan MOQ: Kamampuan Suplai 10000PCS: 100000 PCS / dinten Logo: percetakan atanapi embossing, nampi logo pangguna Pamakéan: rupa-rupa saos, madu sareng sajabana Gaya: Acara Modern: Restoran, hotél, bumi, toko, sareng sajabana Sampel: Pikeun Téhnik GRATIS: Perawatan Permukaan Lampu Parabotan: Nyetak layar, Warna pai ...
  • 33*58mm non-refillable pilfer proof aluminum plastic cap Tequila Whisky Brandy Gin Rum Vodka spirits liquor bottle cap

    33 * 58mm non-refillable pilfer proof aluminium cap plastik Tequila Wiski Brandy Gin Rum Vodka arwah botol minuman keras tutup

    Ngaran produk Tutup botol botol aluminium-plastik Bahan Aluminium 、 Tipe Plastik cap ROPP Fitur Pilfer-Bukti / Anti-palsu Ukuran 33 * 58 Warna Pesenan Khusus anu Disaluyukeun Nampi Pedaran Pondok: Harga FOB: US $ 0.13 - 0.18 / Potongan MOQ: Kamampuhan Suplai 50000pcs: 100,000 PCS / day Closure: Snap on Shape: round Logo: Narima logo hiasan pelanggan: Top: percetakan litograpis / embossing / UV percetakan / foil panas / layar sutra Sisi: percetakan offset / embossing / hot foil / sutra scree ...
  • 33*47mm wholesale custom non-refillable pilfer proof aluminum plastic cap whisky vodka  spirits liquor wine glass bottle cap

    33 * 47mm borongan custom non-refillable pilfer bukti aluminium palastik cap wiski vodka arak minuman keras anggur gelas botol cap

    Nami Produk Bukti tamper Aluminium-plastik botol tutup Bahan Aluminium 、 Tipe Plastik tutup ROPP 、 cap cap Fitur Pilfer-Bukti / tamper Ukuran 33 * 47 Warna atanapi pola Customized Custom Order Narima Sertifikasi ISO9001 Pedaran Pondok: Harga FOB: US $ 0.13 - 0.18 / Potongan MOQ: Kamampuhan Suplai 50000 pcs: 100.000 pcs / dinten Panutupan: Snap on Shape: buleud Logo: Narima logo pelanggan hiasan: Top: percetakan litografi / embossing / UV percetakan / foil panas / sutra scre ...