• headBanner

botol gelas roh 

botol gelas roh 

Pedaran pondok:

Aya béda kapasitas botol super flint kalebet 200ml, 375ml, 700ml, 750ml, 1000ml.

 

Karakteristik utama kami nyaéta kami tiasa nyayogikeun roh-roh umum anu dihiaskeun kana botol kaca super flint, kalebet topi sareng labélna. Kami tiasa ngabéréskeun sadayana detil anjeun ngeunaan botol, sareng anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos kanggo naros ka perusahaan sanés ngeunaan sababaraha bagéan botol. Pikeun séri botol ieu, kami bakal cocog sareng stoper pikeun botol anjeun sapertos stopper top kai, stopper top logam, stoppper sintétik. Kauntungannana botol kami nyaéta MOQ anu langkung handap sareng biaya kapang anu wajar dibandingkeun nagara sanés. Di sagigireun éta, Butuh 30 dinten kanggo waktos lead, Tapi Kadang-kadang urang tiasa bérés sateuacan waktoséta gumantung kana bentuk botol sareng kuantitas anjeun.

HIASAN:

–CETAKAN SCREEN — FROSTING

—Nyembah —TANGGUNG JAGALAN

—DECAL —SLEEVING

—LABELING —SAND BLASTING


Detil Produk

Tanda Produk

NGARAN

 botol gelas roh

Kapasitas

200ml / 375ml / 700ml / 750ml / 1000ml

Beuratna

700g

Jangkungna

235mm

DIAMETER RÉSIT

56,80mm

DIAMETER INNER Tungtung

24.19mm

Jinis SEALING

Cork

HIASAN

Percetakan layar sutra / Percetakan Decal / Percetakan foil panas

PAKÉTAN

Dipak ku karton / karton cetak atanapi palét kalayan divider

MOQ

6000 pcs ~ 10000 pcs

image2

Cetak layar: Dibandingkeun sareng decals, percetakan sutra nunjukkeun pangaruh matte.

image3

Nyemprot + Decals: Anu mimiti, urang nyemprotkeun sadayana botol janten hideung sareng nyetak logo, nyatana, urang tiasa ngagabungkeun warna diffrernt pikeun logo, kalebet téks

image4

FROSTING + DECALS, Frosted sadayana botol sareng prting logo, frosting ngajantenkeun logo ngagaduhan tékstur matte.
Dibandingkeun sareng ibun, Sandblasting nyaéta, ibun parsial: urang milih daérah ngagaduhan matt
béréskeun numutkeun desain anjeun, nyayogikeun épék haptik anu pikasieuneun di
dina waktos anu sami.

image5

Pelabelan: Kami nyayogikeun labél aluminium khusus, labél pewter.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami