• headBanner

Vodka gin wiski rum arwah botol kaca nganggo topi gabus

Vodka gin wiski rum arwah botol kaca nganggo topi gabus

Pedaran pondok:

Pedaran pondok:

1. Harga FOB: US $ 0,5 - 0,7 / Potongan
2. Min.Order Order: 10000 Potongan
3. Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Potongan per Bulan
4. kapasitas: 500ml 700ml 750ml
5. warna: jelas, urang tiasa ngalakukeun warna semprot khusus
6. cap: stopper kai
7. wujud: buleud
8. Logo: Nampi logo palanggan
9.pakéan: vodka, gin, brendi, wiski, rum
10. conto: tiasa nyayogikeun 2-3 sampel
11.port: Qingdao


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Vodka gin wiski rum arwah botol kaca nganggo topi gabus
Bahan: Flint tinggi / Flint tambahan / Super flint
Kapasitas: 500ml / 700ml / 750ml
Hiasan: silkscreen; stamping panas; frosted; decal; painting; electroplating; spray; label; sticker
Bungkusan: Dipak ku karton dicitak atanapi palét kalayan divider
Waktos prosés
  1. Pikeun stock siap: 7 dinten saatos nampi mayar.
    2. Kanggo produk anu teu aya di saham: 25 ~ 30 dinten saatos nampi bayaran.
MOQ:
  1. Pikeun stock siap, MOQ nyaéta 2000 pcs
    2. Kanggo produk anu disesuaikan, MOQ nyaéta 10000 pcs
Balanja ku laut, ku hawa, ku express, sareng sajabina. Terserah anjeun

 

Yantai Changyou Glass Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan khusus dina ngajual sareng ngekspor bahan kemasan ka industri minuman alkohol di bumi sareng luar negeri.
Produk utama kami nyaéta sagala jinis botol kaca, toples, tutup, panutupan, kapsul, palang bar, labél, mesin pembotolan sareng barang promosi anu sanés.
Produk kami diékspor ka langkung ti 30 nagara di panjuru dunya.
kami nyayogikeun solusi bungkusan propésional sareng nyugemakeun klien pikeun kéngingkeun hubungan bisnis jangka panjang anu stabil.

Ngeunaan botol kaca minuman keras kami, urang tiasa ngalakukeun bentuk sareng logo botol anu dikustomisasi sakumaha kabutuhan anjeun. Sapertos LAYAR LAYAR, FROSTING SPRAYING, PANASARAN FOIL PANAS, DECALS, SLEEVING, LABELING sareng SAND BLASTING. Upami anjeun ngagaduhan karya seni logo, anjeun tiasa ngirim file AI ka kami, urang tiasa ngadamel sampel pikeun tés anjeun.

Ngeunaan waktos lead, biasana waktos lead nyaéta sakitar 30 dinten, Kanggo botol anu dikustomisasi, Bakal nyandak 30 dyas pikeun ngembangkeun kapang sareng 30 dinten kanggo ngahasilkeun produksi massal, Tapi Kadang-kadang urang tiasa bérés payun waktos, éta gumantung kana botol bentuk sareng kuantitas anjeun.
Upami urang gaduh saham, tiasa dikirimkeun dina waktos 5 dinten sakali mastikeun urutan.

 

Naha Pilih Kami
Pangalaman 1,15 taun dina sambel topi.
2. Nyata pilihan hiji eureun pikeun anjeun, sabab kami terang pisan dina mesin capper, botol sareng topi, sareng sajabana.
3. Kapasitas produksi anu langkung saé, téhnik kelas munggaran sareng pangalaman taun bakal ngiringan urang kana kaayaan langkung fleksibel tibatan anu sanés dina sagala aspek.
4. Filsafat urang: Klién sok leres, kualitas sareng kawéntar langkung penting tibatan ngan ukur kéngingkeun kauntungan. Sadaya padamelan urang ditujukeun pikeun kerjasama win-win jangka panjang sareng klien, sanés ngan ukur ngajual sareng mésér hubungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami